Weblapkészítés és üzemeltetés

 

Weblapkészítés és üzemeltetés:
Weblapkészítés egyszerűen, gyorsan, reális áron? Szeretne Ön is elérhető lenni a világhálón?

Online kommunikációs megoldásaink azon magánszemélyek és vállalkozások és civil szervezetek részére, akiknek fontos lenne az internetes megjelenés (weblap), ám ez idáig egyáltalán nem, vagy csak nem megfelelően volt módjuk portékáikat, szolgáltatásaikat megmutatni a nyilvánosságnak saját online felületen keresztül.

Joomla! rendszerre épülő weblapkészítésével, karbantartásával és/vagy üzemeltetésével megrendelőink közt egyre több vállalkozás és sportegyesület szerepel, de örömmel mondhatjuk, hogy akad olyan közintézmény is, amely a mi honlap készítési szolgáltatásunkat választotta.

Referencia oldalak!

Induló ár: 60.000 Ft

 

Sport- és vállalati kommunikáció:
Vállaljuk gazdasági társaságok és civil szervezetek teljes körű kommunikációs megjelenését. E tevékenység részét képezi a különféle kommunikációs csatornák kiépítése az Ön ügyfelei, partnerei és a média irányába: Legyen szó weboldal készítés és üzemeltetésről, hírlevél kezelő rendszer működtetéséről, ügyfélkapcsolati kommunikációról, közösségi portálokon történő megjelenésről (Facebook, Twitter, Youtube, stb.), vagy akár nyomtatott kiadványok készítéséről.

Sportegyesületek, egyéb civil szervezetek esetén esemény beharangozók és beszámolók, interjúk, videók, fotók készítése, valamint azok továbbítása országos és/vagy helyi, regionális érdekeltségű médiumok felé (tv, rádió, nyomtatott újság, online portálok).

Kis-, közép- és nagyvállalatok esetén termék és/vagy szolgáltatás ismertetők, akciós (hír)levelek (elektronikus, nyomtatott) elkészítése és továbbítása a cég meglévő és/vagy leendő ügyfelei, partnerei irányába, illetve igény esetén a média felé.

Most készült:

 

Impresszum

Üzemeltető:
3S Karakter Kft.

1087 Budapest. Osztály u. 16-18/D. 
Adószám: HU 23727964-2-42
KSH szám: 23727964-5811-113-01
Cégjegyzékszám: 01-09-975519
Kamara: BU 23727964
Duns szám: 36-683-059336-683-0593